Hellende daken

Het uitzicht van de woning wordt vaak bepaald door de bekleding van het dak. Het is dan ook zeer belangrijk om een goede keuze te maken in materialen en uitvoering. Wij willen u hier graag in begeleiden, door onze jaren ervaring kunnen wij dan ook elke stijl van woning en dak aan.

Bij Dakwerken Opheide kan u terecht voor de aanleg en renovatie van zowel grote als kleine hellende daken. Er bestaat een ruime keuze aan materialen, u kan onder meer kiezen voor de bekleding met pannen, leien of natuurleien. Hanggoten zijn te verkrijgen in koper, zink of pvc. Uw bakgoten in zink en koper worden ter plaatse geplooid en kunnen bekleed worden met Trespa of houten kroonlijsten. Ook uitzonderlijke timmerwerken, dakkapellen en dakramen zijn voor ons geen probleem.

Het renoveren van een hellend dak is onze specialiteit. In samenspraak met de klant wordt ter plaatse besproken wat best hersteld wordt en wat de kosten hiervoor zijn. Gaat het enkel om het herstellen van uw oversteken of goten, het inwerken van uw schouw, u mag ons steeds contacteren.

Scroll to top